GOSSIP

Χώρισε η Miley Cyrus με τον Liam Hemsworth και εξηγεί γιατί

Ένα από τα διασημότερα ζευγάρια στον κόσμο, αποφάσισε να χωρίσει, αλλά κανείς δεν είναι βέβαιος πως αυτός ο χωρισμός θα είναι μόνιμος.

Ο λόγος για την ποπ σταρ Miley Cyrus και το χολιγουντιανό σταρ Liam Hemsworth που παντρεύτηκαν πριν από μόλις λίγους μήνες, αλλά τώρα επιβεβαιώνουν τις φήμες που τους ήθελαν να βρίσκονται σε διάσταση.


Βέβαια αυτό το ζευγάρι, έχει χωρίσει και τα έχει ξαναβρεί πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά τώρα οι δυο τους μάλλον αποφάσισαν να μείνουν και πάλι χώρια και πιθανά να βάλουν τέλος στο γάμο τους που έγινε τα περασμένα Χριστούγεννα


Ήδη οι κάμερες εντόπισαν την Miley να φιλιέται με μια φίλη της και ηθοποιό στην Ιταλία, όπου κάνει διακοπές μόνη της της (θυμίζουμε πως στο παρελθόν η Miley είχε δεσμούς και με γυναίκες, όπως με το μοντέλο Stella Maxwell)


Και στην πορεία η Miley στην ουσία επιβεβαίωσε το χωρισμό με μια ανάρτησή της στα social media όπου μεταξύ άλλων μιλά για την ανάγκη να αποδέχεται κανείς την εξέλιξη των πραγμάτων. Συγκεκριμένα η Miley αποφάσισε να κανει ορειβασία στους Δολομίτες και από εκεί κάνει αναρτήσεις... όλο νόημα που δείχνουν πως είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει κάθε εμπόδιο στη ζωή της.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!