GOSSIP

To... Γωγουλίνι παντρεύεται και προβάρει νυφικά [εικόνες]

Δηλώνει τραγουδίστρια, την είδαμε να έχει δικές της εκπομπές σε μικρά κανάλια, να συμμετέχει σε ριάλιτι και να προσπαθεί να γίνει και Shopping Star και τώρα ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Ο λόγος για τη Γωγώ Γαρυφάλλου, το γνωστό "Γωγουλίνι" της tv, η οποία βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο ενός πρώην συμμαθητή της που λέγεται Κυριάκος και οι δυο ετοιμάζονται να παντρευτούν.


Η Γωγώ ανεβάζει στα social media πόζες της που τη δείχνουν να προβάρει νυφικά, ενώ παράλληλα με δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες φρόντισε να διαψεύσει τις φήμες πως είναι έγκυος λίγο πριν το πρώτο της γάμο και είπε:


"Με τον Κυριιάκο πηγαίναμε σχολείο μαζί. Με περνάει δυόμιση χρόνια. Ήταν ο Δον Ζουάν του σχολείου. Δεν είχαμε ανταμώσει ποτέ. Μετά από πολλά χρόνια με έκανε add στο Facebook. Δεν υπάρχει πρόταση γάμου. Με το που κοιταχτήκαμε ξέραμε ότι ο ένας είναι το ολόκληρου του άλλου. Αν ο μέλλοντας σύζυγός μου δεν ήταν και λίγο νούμερο δεν θα τον παντρευόμουν. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Με μεγάλη χαρά μετά τον γάμο αν έρθει καλώς να ‘ρθει".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!