GOSSIP

Η Lady Gaga είναι ερωτευμένη αλλά όχι με τον Bradley Cooper [εικόνες]

Η Lady Gaga μάλλον βαρέθηκε να ακούει σχόλια, πως αυτή ευθύνεται για το χωρισμό του Bradley Cooper με την Irina Shayk, αφού εδώ και μήνες φημολογείται πως οι δυο τους ζουν ένα φλογερό έρωτα μετά τη συνεργασία τους στο φιλμ A Star Is Born και έδειξε σε όλους πως άλλος της έχει κλέψει την καρδιά.

Θυμίζουμε πως λίγο πριν τη φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ η Lady Gaga είχε χωρίσει με τον αρραβωνιαστικό της Christian Carino.


Και μετά όλοι είδαν το ντουέτο που έκανε με τον Bbradley Cooper στη σκηνή των Όσκαρ και όλοι άρχισαν να μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα και δεν σταμάτησαν να γράφουν για τη "χημεία" αυτών των δυο, μολονότι και οι δυο δήλωναν πως απλά είναι φίλοι και συνεργάτες.


Και λίγους μήνες αργότερα ο Cooper χώρισε με τη σύντροφό του και διάσημο μοντέλο Irina Shayk και οι φήμες πως η Gaga είναι αυτή που ευθύνεται για το χωρισμό ξαναφούντωσαν.


Τώρα όμως κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν τη 32χρονη Lady Gaga να φιλιέται με τον 37χρονο Dan Horton, ένα συνεργάτη της και τεχνικό ήχου που λέγεται πως της έχει κλέψει την καρδιά.


Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δυο τους από τη πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν είχαν "χημεία" και πως βγαίνουν εδώ και λίγες εβδομάδες και η Lady Gaga δεν έχει πρόβλημα να μαθευτεί η σχέση τους, αφού είναι ερωτευμένη και θέλει να βάλει και οριστικό τέλος στις φήμες για τον Cooper.


Πάντως τα φιλιά της Gaga κκαι του Dan δεν ενθουσίασαν καθόλου την πρώην σύζυγο του Dan, την ηθοποιό Autumn Guzzardi, η οποία μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου του πρώην συζύγου της (χώρισαν το 2018 μετά από 5 χρόνια γάμου) ανέβασε στα social media μια selfie της και έγραψε όλο νόημα "Poker Face" χρησιμοποιώντας τον τίτλο του γνωστού τραγουδιού της Gaga.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!