GOSSIP

H Τζούλια Αλεξανδράτου απαντά στις φήμες πως ξαναπαντρεύτηκε

Φορώντας το στέμμα της Miss Europe, η Τζούλια Αλεξανδράτου, παραχώρησε νέα τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλα.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #not και διαψεύδει τις φήμες πως έχει παντρευτεί ξανά. Θυμίζουμε πως οι φήμες ξεκίνησαν όταν έβαλε το hashtag που έγραφε έγγαμος βίος, δίπλα σε βίντεο στα οποία κάνει διακοπές στη Μύκονο συντροφιά με ένα νεαρό άντρα.

«Θεωρώ πραγματικά τον κόσμο έξυπνο και όχι ηλίθιο. Πρέπει να είσαι νοητικά καθυστερημένος για να πιστεύεις ό,τι κυκλοφορεί και γράφεται. Δεν μπορεί ο κόσμος ό,τι τον ταΐζουν να τον τρώει. Δεν ισχύουν όλα αυτά. Εγώ παντρεύτηκα μια φορά, όπως είναι γνωστό. Με τον πρώην άντρα μου είχαμε μια μακροχρόνια σχέση. Παντρεύτηκα στην Αυστρία για δικούς μου προσωπικούς λόγους. Δεν συνεχίστηκε αυτός ο γάμος. Πήρα διαζύγιο εδώ και δυο χρόνια και δεν έχω κανέναν λόγο να ξαναπαντρευτώ. Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια. Αλλά το ένα δεν συνδέεται απαραίτητα με το άλλο» είπε χαρακτηριστικά η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Μίλησε όμως και για το ότι κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα καλλιστεία Miss Europe, στα οποία στην αρχή φοβήθηκε να πάει.

Αποκαλύπτει επίσης ότι δέχτηκε δύο προτάσεις από τον ΑΝΤ1. Η μία αφορούσε τη συμμετοχή της στο δεύτερο Nomads ως πρόσωπο έκπληξη. Έγιναν ραντεβού όπως είπε όμως τελικά η ίδια δεν μπορούσε.

Θα την ενδιέφερε μια καριέρα στην τηλεόραση; «Τα ζωντανά τα αποφεύγω. Είμαι μοντέλο, δεν είμαι παρουσιάστρια, δεν κάνω την καριέρα της Μενεγάκη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!