GOSSIP

H Kylie Jenner ποζάρει (σχεδόν) ολόγυμνη και προκαλεί χαμό στο Instagram

H Kylie Jenner, έχει αποδείξει πως ξέρει πως να χρησιμοποιεί τα social media για να θησαυρίζει και κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τη μεγάλη της αδελφή Kim Kardashian, αφού σε ηλικία μόλις 21 ετών είναι δισεκατομμυριούχος.

Και η Kylie δεν σκοπεύει να επαναπαυθεί στις δάφνες της και συνεχίζει να επεκτείνει τη δράση της εταιρείας καλλυντικών που έχει δημιουργήσει, η οποία εξελίσσεται σε κολοσσό. Και φυσικά χρησιμοποιεί τα social media για να προωθήσει κάθε επαγγελματικό βήμα της.


Πρόσφατα λάνσαρε μια νέα σειρά με προϊόντα περιποίησης σώματος στο πλαίσιο της σειράς Kylie Skin και για να τα προωθήσει ανέβαζε στο Instagram καρέ από κάποια γυμνή φωτογράφηση που έκανε στην οποία φορά μόνο ένα εντελώς διάφανο διχτυωτό body και τίποτα άλλο.


Αρχικά φρόντισε να βλέπουμε μόνο μέρη του σώματός της


Και τώρα ανέβασε και μια ολόσωμη ημίγυμνη πόζα της και... γκρέμισε το Instagram.  Να σημειωθεί πως παράλληλα έγινε γνωστό πως η Kylie ετοιμάζεται να λανσάρει και σειρά με καλλυντικά για νύχια και δικά της σχέδια με τεχνητά νύχια, καθώς  και σειρά αρωμάτων, αφού η Kylie προφανώς έχει βάλει στόχο σύντομα να αποκτήσει ένα ακόμη δισεκατομμύριο.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jul 22, 2019 at 12:58pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!