GOSSIP

Η Ελεάννα Τρυφίδου έχασε 33 κιλά και το... γιορτάζει στο Instagram [εικόνα]

Η γνωστή δημοσιογράφος, έχει πολυετή παρουσία στα lifestyle media και εδώ και χρόνια τη βλέπουμε στην τηλεόραση στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. Και τα τελευταία χρόνια δείχνει να έχει γίνει αγνώριστη, αφού έχει αδυνατίσει πολύ.

Πράγματι η Ελεάννα κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια να χάσει 33 κιλά και η ίδια έχει κάθε λόγο να χαίρεται που κατάφερε να πετύχει ένα τόσο δύσκολο στόχο.


Έτσι ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη σταδιακή μεταμόρφωσή της και έγραψε: «21/7/2017-21/7/2019. Δυο χρόνια και 33 κιλά. Ένας καθημερινός αγώνας, ένας μαραθώνιος, μια σκληρή μάχη με τον ίδιο σου τον εαυτό που πολλές φορές μετατρέπεται στον ισχυρότερο αντίπαλο, στον χειρότερο εχθρό. Για κάποιους δεν σημαίνει τίποτα για μένα είναι το προσωπικό μου επίτευγμα, η μεγαλύτερη νίκη. Πριν από δυο χρόνια δεν μπορούσα σχεδόν να περπατήσω, δεν με κρατούσαν τα γόνατα μου, σήμερα σχεδόν κάθε μέρα περπατάω 10 χλμ. Αυτό είναι μια καλύτερη ζωή. Και όλοι αξίζουμε μια νέα αρχή και μια καλύτερη ζωή. Διπλά μου πάντα αυστηρός αλλά και γλυκός, ο διατροφολόγος μου Κωνσταντίνος Ξένος δεν μου επέτρεψε ποτέ να κάνω πίσω και βέβαια πάνω απ όλους και όλα ο Τάσος που δυο χρόνια τρώει μαζί μου ακριβώς τα ίδια πράγματα κι έχει κι αυτός μια φορά την εβδομάδα «ελεύθερο» χωρίς βέβαια να το χρειάζεται…Και ναι νιώθω πλέον υγιής και δυνατή… νικήτρια μιας καλύτερης ζωής» .


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleanna Trifidou A (@trifidoni) on Jul 21, 2019 at 1:02am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!