GOSSIP

Μια περιπέτεια υγείας είχε ο Αλέξανδρος Ρήγας

Ο διάσημος σεναριογράφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης Αλέξανδρος Ρήγας, έκανε τους πάντες να ανησυχήσουν, όταν χρειάστηκε να μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας αυτό το διάστημα ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα του τηλεοπτική δουλειά Room Service Πλιζ, μια κωμική σειρά που θα προβληθεί από το ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Ρήγας, την ώρα μιας φωτογράφησης για τη νέα σειρά, είχε ένα επιληπτικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο, στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και υπεβλήθη σε εξετάσεις από τις οποίες δεν προκύπτει κάτι το ανησυχητικό για την υγεία του. Ωστόσο, φαίνεται πως οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, όμως εκείνος επέμεινε και υπέγραψε ώστε να επιστρέψει σπίτι του με δική του ευθύνη.


Το νέο του σίριαλ «Room Service, πλιζ» το οποίο ξεκινά γυρίσματα στις 23 Ιουλίου και θα είναι μια σειρά που θα θυμίζει το «Κόκκινο Δωμάτιο», ενώ σε αυτό μάθαμε πως θα πρωταγωνιστεί και ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης.


Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. «Πράγματι, στα 48 μου πέρασα ένα άγριο, σκληρό εγκεφαλικό. Έμεινα τότε έξι μήνες off και αναθεώρησα πολλά. [...] Θέλω να προλάβω να κάνω πράγματα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω απωθημένα», δήλωνε πριν από μερικούς μήνες στο περιοδικό People.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!