GOSSIP

Κατηγορούν την Kylie πως αντιγράφει τη Rihanna και έχουν αποδείξεις [εικόνες]

Τα μέλη της οικογένειας Kardashian συχνά έχουν κατηγορηθεί πως προσπαθούν... "να το παίξουν μαύρες" και ασπάζονται στοιχεία της αφροαμερικάνικης κουλτούρας ή μιμούνται διάσημες "μαύρες" γυναίκες.

Έτσι στο παρελθόν έχουν κατηγορήσει την Kim Kardashian πως συχνά αντιγράφει τις στιλιστικές επιλογές της Naomi Campbell, μολονότι η Kim και το πασίγνωστο top model είναι καλές φίλες εδώ και χρόνια.

Και τώρα κατηγορούν την Kylie Jenner πως και αυτή με τη σειρά της αντιγράφει τη Rihanna, μια σύγκριση που δεν είναι και παράλογο να ξεκινήσει αφού και οι δυο είναι διάσημες γυναίκες που έγιναν ακόμα πιο πλούσιες χάρη στα καλλυντικά που έχουν λανσάρει.


H Kylie Jenner, η μικρότερη από τις αδελφές της οικογένειας Kardashian θέλησε να ανακοινώσει τη κυκλοφορία της νέας σειράς μακιγιάζ που λανσάρει για το καλοκαίρι και ανέβασε στα social media δυο selfies της όπου φορά ένα animal printed διάφανο ολόσωμο body.


Το πρόβλημα είναι πως ακριβώς το ίδιο είχε φορέσει η Rihanna πριν από ακριβώς ένα μήνα.



Και τελικά δεν είναι η μόνη φορά που η Kylie φορά κάτι που έχει βάλει και η Rihanna και οι φαν της Rihanna ανεβάζουν στα social media φωτoγραφίες - "αποδείξεις" πως η Kylie έχει κατακλέψει το στυλ της RiRi

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!