GOSSIP

Κατηγορούν την Kim πως αντιγράφει ένα designer και μάλλον έχουν δίκιο [εικόνες]

Πριν από λίγες μόνο μέρες η Kim Kardashian αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομα του νέου brand εσωρούχων, αφού οι Ιάπωνες έγιναν έξαλλοι, επειδή είχε χρησιμοποιήσει τη λέξη "Κιμονό" και τώρα η Kim βρήκε νέους μπελάδες.

Πρόσφατα η Kim παρουσίασε μια νέα capsule συλλογή με γυαλιά ηλίου που δημιούργησε σε συνεργασία με το γνωστό βερολινέζικο brand οπτικών Carolina Lemke.


Αυτή είναι η δεύτερη συλλογή που σχεδιάζει η Kim σε συνεργασία με το συγκεκριμένο brand, αλλά φέτος, με το που παρουσίασε τα γυαλιά ηλίου της νέας συλλογής αμέσως άρχισαν οι αντιδράσεις.


Πολλοί παρατήρησαν πως κάποια από τα γυαλιά που υποτίθεται πως σχεδίασε η Kim, μοιάζουν υπερβολικά πολύ με τα γυαλιά ηλίου που σχεδίασε ο διάσημος ιταλικός Οίκος Μόδας Emilio Pucci.


Μάλιστα η ίδια η Kim είχε φορέσει πέρυσι παρόμοια Emilio Pucci γυαλιά και στο διαδίκτυο κυκλοφορούν εικόνες που δείχνουν πως η ομοιότητα των σχεδίων είναι πραγματικά πολύ μεγάλη.


Τώρα όλοι κατηγορούν την Kim για "κλοπή" και μάλιστα θυμίζουν πως η ίδια η Kim πριν λίγες μέρες πήρε αποζημίωση ύψους 2.7 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς δικαστήριο έκρινε πως το brand "Missguided" είχε αντιγράψει ρούχα που είχαν σχεδιάσει η Kim και οι διάσημες αδελφές της.

Έτσι χιλιάδες τώρα προτρέπουν τον Οίκο Emilio Pucci να σύρει την Kim Kardashian στα δικαστήρια!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!