GOSSIP

Kate & Meghan πήγαν μαζί με τα παιδιά τους σε αγώνα polo [εικόνες]

Παρά τις φήμες πως οι δυο Δούκισσες έχουν μεγάλη κόντρα, η Kate Middleton και η Meghan Markle έκαναν μια νέα κοινή εμφάνιση και παρακολούθησαν μαζί, έχοντας πλάι τους και τα παιδιά τους, έναν αγώνα polo.

Στον αγώνα συμμετείχαν φυσικά οι σύζυγοί τους, ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry, ωστόσο η παρουσία της Δούκισσα του Κέιμπριτζ με τα τρία παιδιά της, αλλά κυρίως της Δούκισσας του Σάσεξ στο χώρο, είχε σαν αποτέλεσμα τα βλέμματα όλων να μην είναι στον... αγώνα.


Η Δούκισσα του Σάσεξ Meghan Markle, αποδεικνύει πως δεν σκοπεύει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας για πολύ καιρό λόγω εγκυμοσύνης και εμφανίστηκε φορώντας ένα φαρδύ λαδί φόρεμα και γυαλιά ηλίου και είχε διαρκώς αγκαλιά τον μικρό Archie.


Η δε Kate, για μια ακόμη φορά απέσπασε επαίνους για το στυλ της, αφού φόρεσε ένα αέρινο καλοκαιρινό ροζ φλοράλ φόρεμα και τις αγαπημένες της εσπαντρίγιες - πλατφόρμες. Φυσικά την παράσταση έκλεψαν τα τρία παιδιά της Louis, George και Charlotte που φάνηκαν να παίζουν με τον μικρό τους ξάδελφο Archie.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!