GOSSIP

Πέθανε νεαρός σταρ της Disney σε ηλικία μόλις 20 ετών

Τη θλίψη σκόρπισε στο Χόλιγουντ, η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Cameron Boyce, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Ο Cameron είχε γίνει γνωστός μέσα από φιλμ, όπως το Grown Ups και τη σειρά "Descentants", και τηλεοπτικές σειρές της Disney  όπως το Jessie.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας του, ο Cameron Boyce “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους, αλλά και τους θαυμαστές του.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, λόγω επιπλοκών που παρουσιάστηκαν μετά από επέμβαση που είχε κάνει.

Μια από τις σταρ που έσπευσε να στείλει το δικό της μήνυμα για τη θλιβερή είδηση ήταν η Salma Hayek, που είχε ερμηνεύσει το ρόλο της μαμάς του Cameron στην ταινία Grown Ups, που μέσω Instagram είπε πως είχε το προνόμιο να παίξει τη μαμά του άτυχου νέου, τον οποίο αποκάλεσε "φωτεινό, ταλαντούχο, αστείο, γενναιόδωρο, ευγενικό κ.ά.", ενώ και ο χολιγουντιανός σταρ Adam Sandler, που επίσης έπαιζε μαζί με τον Cameron στις δύο ταινίες Grown Ups, είπε πως λάτρευε αυτό το παιδί, που ήταν "πολύ νέο πολύ γλυκό και πολύ αστείο" και είπε πως είναι κρίμα που έφυγε από τη ζωή ένας νέος που νοιάζονταν τόσο πολύ για τον κόσμο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!