GOSSIP

H Celine Dion ξέχασε να φορέσει το παντελόνι της στο Παρίσι; [εικόνες]

Είναι γνωστό πως η διάσημη τραγουδίστρια Celine Dion λατρεύει τη μόδα και δεν θα μπορούσε να λείψει από Coutoure εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, όπου η Celine έχει κάνει παρακολουθήσει δεκάδες επιδείξεις. Η ίδια όμως έκανε μια εμφάνιση που προκάλεσε πολλά σχόλια.

Η 51χρονη σταρ του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, εμφανίστηκε στους δρόμους του Παρισιού (και μάλιστα εν μέσω καύσωνα, αφού οι θερμοκρασία στη Γαλλία χτύπησε κόκκινο αυτές τις μέρες), φορώντας ένα πολύχρωμο σύνολο που όμως έμοιαζε σαν να είναι... ημιτελές, αφού έλειπε το κάτω μέρος.


Πολλοί θεώρησαν πως λόγω ζέστης η Celine επέλεξε να μη φορέσει φούστα ή παντελόνι ή έστω ένα σορτσάκι και βρήκε έτσι έξω.


Ωστόσο η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο outfit το είχαμε δει στην επίδειξη μόδας του fashion brand Off - White του σχεδιαστή Virgil Abloh και μάλιστα το είχε φορέσει το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid και όντως δεν διαθέτει... παντελόνι ή φούστα.


Μόνο που ακόμη και στην πασαρέλα, το outfit παρουσιάστηκε με κουμπωμένο το μπλέιζερ σακάκι και όχι έτσι όπως το φόρεσε η Celine.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!