GOSSIP

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου -Τι συνέβη;

Με αφορμή ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media πολλοί κατάλαβαν πως ο μικρός γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου έχει μπει στο νοσοκομείο και ανησύχησαν. Και τελικά η γνωστή παρουσιάστρια εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. 

Ο μικρός γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Άρης Αργυρόπουλος νοσηλεύεται από χθες στο νοσοκομείο και μάλιστα από εκεί δημοσίευσε ένα instastory, στο οποίο τον βλέπουμε να φορά μάσκα οξυγόνου και ορό στο χέρι.

Παράλληλα δίπλα του βρίσκονται οι καλοί του φίλοι που τον επισκέφτηκαν για να δουν πως είναι η κατάσταση της υγείας του. 

Η Μαρία Μπακοδήμου το μεσημέρι της Τρίτης ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει δίπλα στον γιο της και μας ενημέρωσε για τον λόγο που νοσηλεύεται ο μικρός της γιος Άρης.

«Ήταν ένας άσχημος τραυματισμός στο γόνατο. Όλα πήγαν τέλεια. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου στη λεζάντα της ανάρτησής της και ευχαρίστησε και το γιατρό που φρόντισε το γιο της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariabacodimou (@mariabacodimou) on Jul 2, 2019 at 3:55am PDT

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!