GOSSIP

O Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ζευγάρι με γνωστή Ελληνίδα; [εικόνες]

Ο διάσημος Έλληνας τενίστας, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις επιδόσεις του στα γήπεδα και έχει καταφέρει να κλέψει και πολλές γυναικείες καρδιές, αλλά τώρα πολλοί θεωρούν πως μια γνωστή Ελληνίδα έχει κλέψει τη δική του καρδιά.

O λόγος για τη γνωστή τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, την 23χρονη κόρη της διακεκριμένης τενίστριας Αγγελικής Κανελλοπούλου, που βαδίζει στα χνάρια της μαμάς της.


Είναι γνωστό πως ο 21χρονος γνωρίζει τη Μαρία και είναι φίλοι, αλλά μια φωτογραφία στην οποία ο Στέφανος παρακολουθεί μια προπόνηση της Μαρίας στην Αγγλία, φούντωσε τις φήμες πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.


Συγκεκιριμένα την περασμένη Κυριακή και ενώ η Σάκκαρη έκανε προπόνηση στο Ιστμπορν ενόψει της έναρξης του Wimblendon,σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media, διακρίνεται στο βάθος ένας ψιλόλιγνος άνδρας με μαύρα γυαλιά και κουκούλα σε μια γωνιά. Μοιάζει αρκετά στον Τσιτσιπά και αυτό ήταν αρκετό για το... Twitter.

«Στέφανε Τσιτσιπά σε βλέπουμε», γράφτηκε στο twitter και αμέσως όλοι άρχισαν να λένε πως οι δυο νέοι αθλητές είναι ζευγάρι. Μάλιστα δημιουργήθηκε και σχετικό hashtag στα social media: #Tsitsikari (από το Tsitsipas και το Sakkari).

Όπως γράφει η RealLife, η είδηση ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος είναι νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια με τη Μαρία Σάκκαρη και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει πολλές φωτογραφίες μαζί της.

Κανείς από τους δύο, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιώσει -αλλά ούτε και διαψεύσει- τους ψιθύρους που τους θέλουν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, προσπαθώντας να απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο με τα αθλητικά τους επιτεύγματα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!