GOSSIP

Ο Γεωργούλης απαντά στην κριτική που δέχτηκε για τις πόζες στην Ευρωβουλή

Ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης, είναι πλέον ευρωβουλευτής και βρίσκεται στις Βρυξέλλες, όπου σύντομα θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του και το τελευταίο διάστημα συχνά κάνει αναρτήσεις στα social media με πλάνα και πόζες από την Ευρωβουλή.

Μόνο που οι πόζες του συχνά δεν θυμίζουν πολιτικό, αλλά... τουρίστα με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να δέχεται βροχή από αρνητικά σχόλια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on Jun 13, 2019 at 11:08am PDT


Έτσι ο ίδιος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση και με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram εξηγεί πως ως τις 2 Ιουλίου, που θα αναλάβει και επίσημα καθήκοντα ως ευρωβουλευτής, είναι για αυτόν και τους συναδέλφους του περίοδος προσαρμογής και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Οι ηθοποιοί ως καλλιτέχνες έχουν την τάση να ανοίγουν τους ορίζοντές τους να παίρνουν τα ρίσκα τους και να ψάχνουν την αλήθεια τους. Το προτείνω και σε σας. Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος. Το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram θα παραμείνει το ίδιο καταδεκτικό, εύθυμο και φυσικά αισιόδοξο!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on Jun 25, 2019 at 7:00am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!