GOSSIP

H Kylie Jenner μάλλον θύμωσε με τον αρραβωνιαστικό της Jennifer Lopez

Τι το' θελε ο Alex Rodriguez, ο διάσημος αθλητής και αρραβωνιαστικός της Jennifer Lopez, να μιλήσει στο περιοδικό People για την Kylie Jenner; Η Kylie έμαθε αμέσως τι είπε ο Alex, τον διέψευσε και έγινε χαμός στο twitter.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Alex, είπε στο αμερικανικό People, πως στο φετινό Met Gala, αυτός και η Jennifer είχαν ωραίο τραπέζι και πως έτυχε να είναι στο ίδιο τραπέζι με τις αδελφές Jenner: την Kendall και την Kylie.


Όμως δεν έμεινε εκεί και ο Rodriguez είπε πως καθ' όλη τη διάρκεια του δείπνου η Kylie μιλούσε για τα καλλυντικά της και για το πόσο πλούσια είναι.


Η Kylie το διάβασε, θύμωσε και αμέσως έγραψε στο twitter πως δεν μιλούσαν για αυτά αλλά για το Game of Thrones.


Ο δε Alex έσπευσε να... συμφωνήσει μαζί της και να προσθέσει πως o ίδιος μιλούσε για τα καλλυντικά της Kylie και το πόσο λατρεύουν την Kylie οι κόρες του.


Φυσικά η απάντηση του Alex μπέρδεψε τους πάντες, αφού δείχνει να συμφωνεί με... άλλο πράγμα από αυτό που λέει η Kylie και στο twitter γίνεται χαμός με τους περισσότερους να σχολιάζουν πως πιστεύουν πως όντως η Kylie μιλούσε στο Met Gala για το πόσο πλούσια είναι (και πως ο Alex απλά πήγε μετά να τα μαζέψει επειδή είδε πως εκνευρίστηκε η μικρή αδελφή των Kardashians) και προσθέτουν πως η Kylie από όταν το περιοδικό Forbes της έδωσε τον τίτλο της πιο νεαρής αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου στο κόσμο, δεν κάνει τίποτε άλλο από το να μιλάει δημόσια για αυτό όποτε της δοθεί αφορμή.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!