GOSSIP

Συγκινεί η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη για τη μητέρα της [βίντεο]

Εδώ και λίγο καιρό, έγινε γνωστό πως η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη, ζει δύσκολες ώρες, καθώς η αγαπημένη μητέρα της, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου, κοντά στην Πάτρα.

Πριν λίγες ημέρες μέσα από το Φως στο Τουνελ η Αγγελική Νικολούλη είχε ευχαριστήσει δημόσια το νοσοκομείο και τους γιατρούς λέγοντας: «Θέλω να μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και ιδιαίτερα στην χειρουργική κλινική, στην παθολογική κλινική και σε όλο το ακτινολογικό τμήμα. Πραγματικά νιώθουμε τυχεροί που υπάρχουν τέτοια νοσοκομεία με λαμπρούς επιστήμονες που καθημερινά και κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή άνθρωποι. Που ίσως κάποιοι άλλοι, σε κάποια άλλα νοσοκομεία τους πετάνε σαν να είναι σκυλιά».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πηγαινοέρχεται στο Ρίο, καθώς η μητέρα της νοσηλεύεται ακόμα και ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Άλλο ένα μακρύ τούνελ από τα πολλά που διασχίζω αυτόν τον μήνα μέχρι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο. Αρχίζουμε όμως και βλέπουμε το φως στην άκρη του. Κράτα γερά μανούλα!», ανέφερε σε αυτό η Αγγελική Νικολούλη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial) on Jun 25, 2019 at 11:37am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!