GOSSIP

Ζαλίζουν τα ποσά που ξοδεύει ο Cristiano Ronaldo στις χλιδάτες διακοπές του

Είναι ένας από τους διασημότερους και πλουσιότερους αθλητές στον κόσμο και ο Cristiano Ronaldo, αποδεικνύει πως ξέρει να απολαμβάνει τη... μεγάλη ζωή και σκορπάει απλόχερα το χρήμα για να κάνει dolce vita αυτός και η οικογένειά του.

Ο άσσος της Γιουβέντους, μετά τις διακοπές του στην Ελλάδα, στο ξενοδοχείο Cista Navarino, αναχώρησε για τη γαλλική Ριβιέρα και μαζί με τα παιδιά του και τη σύντροφό του Georgina Rodriguez, απολαμβάνουν χλιδάτες διακοπές με υπερπολυτελές σκάφος στο St Tropez.

Και τώρα το economistas.gr, αποκάλυψε πως ο Cristiano όχι μόνο άφησε 25.000 ευρώ φιλοδώρημα στο προσωπικό του ελληνικού ξενοδοχείου Costa Navarino, για να τους ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες τους, όσο έμεινε στην Ελλάδα, αλλά συνολικά οι 7ήμερες οικογενειακές διακοπές του Cristiano στη Μεσσηνία κόστισαν μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ!

O Cristiano και τα μέλη της οικογένειάς του έμειναν σε πολυτελή βίλα, στην οποία το κόστος για διαμονή φθάνει τις 8.000 ευρώ τη βραδιά και έτσι για τη διαμονή του πλήρωσε 56.000 ευρώ. .

Πρόκειται για ένα μοναδικό κατάλυμα, 630 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο «προσφέρει στους επισκέπτες ασυναγώνιστες ανέσεις και πλήρη ιδιωτικότητα», μεταξύ άλλων 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, μεταφορές, χρήση ελικοδρομίου και, αν ζητηθεί, έμπειρο σεφ που ετοιμάζει όλα τα γεύματα της ημέρας».

Τώρα η οικογένεια Ronaldo κάνει διακοπές στο υπερπολυτελές σκάφος Africa 1, μήκους 47 μέτρων που διαθέτει έξι καμπίνες, μπαρ, τζακούζι, γυμναστήριο και σινεμά και η αξί του ξεπερνά τα 18 εκατομμύρια ευρώ!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jun 23, 2019 at 5:10am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!