GOSSIP

H Jolie βρήκε μια (ακόμη) νέα δουλειά που δεν έχει σχέση με το Χόλιγουντ

H πρώην σύζυγος του Brad Pitt, φαίνεται να είναι αποφασισμένη να δοκιμάσει να κάνει τα πάντα και να γεμίζει το χρόνο της με πολλές εργασίες, αφού δείχνει να είναι ακούραστη και... πολυτάλαντη.

Μπορεί αρχικά να μας συστήθηκε ως ηθοποιός, όμως μας έπεισε πως είναι καλή και στη σκηνοθεσία, ασχολήθηκε και με την παραγωγή ταινιών και παράλληλα έγινε πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ αναπτύσσοντας πλούσιο φιλανθρωπικό έργο σε όλο τον κόσμο, ενώ πριν από τρία χρόνια ανέλαβε και το ρόλο της  καθηγήτριας 

στο London School of Economics (ήταν επισκέπτρια καθηγήτρια στο μάθημα “Γυναίκες Σε Καιρό Πολέμου”).


Και τώρα η 44χρονη Jolie έγινε και δημοσιογράφος και θα συνεργάζεται ως αρθρογράφος με ένα από τα πιο γνωστά περιοδικά στον κόσμο!


Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού TΙΜΕ, Edward Felsenthal, ανακοίνωσε πως η Jolie θα εργάζεται πλέονως συνεργάτης –  editor του διεθνούς φήμης περιοδικού. Κάθε μήνα θα γράφει ένα άρθρο για ζητήματα σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα,  που θα δημοσιεύεται στην παγκόσμια πλατφόρμα του περιοδικού.

Παλαιότερα η ηθοποιός είχε γράψει στο ΤΙΜΕ ένα μεγάλο άρθρο σχετικά με τον ρόλο των γυναικών στις διαπραγματεύσεις για την ειρήνη στο Αφγανιστάν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!