GOSSIP

Δυο σταρ με ένα βίντεο έκαναν ρεζίλι ένα περιοδικό που έγραψε πως χώρισαν

Ο Ashton Kutcher και η σύζυγος του Mila Kunis, είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στο Χόλιγουντ, και από το 2015 που παντρεύτηκαν, προσπαθούν να αποφεύγουν τα media, αλλά αυτά μάλλον τους καταδιώκουν.

Και τώρα οι δυο διάσημοι ηθοποιοί, έγιναν έξαλλοι όταν διάβασαν το νέο δημοσίευμα του tabloid περιοδικού In Touch . To περιοδικό στο εξώφυλλο του έλεγε πως η Mila και ο Ashton χώρισαν.


Έτσι ο 41χρονος Ashton αποφάσισε να διαψεύσει το δημοσίευμα και το έκανε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.


Ο χολιγουντιανός σταρ ανέβασε στα social media ένα βίντεο και απευθυνόμενος στο περιοδικό, έγραψε, με γερές δόσεις ειρωνείας : "Υποθέτω τελειώσαμε. Καλά να περάσετε προσπαθώντας να πουλήσετε τεύχη αυτή την εβδομάδα. Ίσως την άλλη εβδομάδα η γυναίκα μου να αποκτήσει δίδυμα. Για τρίτη φορά. Αλλά ποιος μετράει;".


Στο δε βίντεο, ο ίδιος κάθεται στο αυτοκίνητο δίπλα στην 35χρονη σύζυγό του Mila Kunis, η οποία δείχνει στο κινητό της το εξώφυλλο του περιοδικού και οι δυο τους αρχίζουν να ειρωνεύονται τις ανοησίες που γράφει το δημοσίευμα, πως δήθεν είχαν ένα μυστικό, πως η Mila έφυγε από το σπίτι και πήρε και τα παιδιά κ.ά.". 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on Jun 19, 2019 at 6:52pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!