GOSSIP

H Adele μετά το διαζύγιο αδυνάτισε πολύ - Δείτε πόσα κιλά έχασε [εικόνες]

Στα τέλη του περασμένου Απριλίου η Adele ανακοίνωσε το τέλος του γάμου της με τον Simon Konecki (με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο) και λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε φουλ ανανεωμένη και αρκετά πιο αδύνατη.

Πριν λίγες μέρες η Adele πήγε στη συναυλία των Spice Girls στο Wembley του Λονδίνου, γλέντησε με τη ψυχή της και ανέβασε δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο και μάλιστα πόζαρε μαζί με τις τραγουδίστριες που λάτρευε στη νιότη της.



Και όλοι πρόσεξαν πως η Adele δείχνει πολύ πιο αδύνατη.

Σύμφωνα με την DailyMail, έχει αδυνατίσει  σχεδόν 7 κιλά κάνοντας πιλάτες.

Σύμφωνα με πηγή της The Sun: «Η Adele  φροντίζει να περνάει καλά αυτή την περίοδο και αυτό είναι προτεραιότητά της, μαζί με το να είναι η καλύτερη μαμά για τον γιο της. Της αρέσει πολύ το καινούργιο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και πραγματικά έχει δει αποτελέσματα. Έχει καταφέρει, μάλιστα, να χάσει και κιλά. Οι φίλοι της είναι χαρούμενοι που τη βλέπουν να έχει χαλαρώσει. Έχει αποκτήσει ξανά όρεξη για ζωή».

Και αν αναρωτιέστε πως τα κατάφερε, σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο, η 31χρονη Adele ξεκίνησε να κάνει pilates και μάλιστα έχει στο πλευρό της την καλή φίλη της Ayda Fields τη σύζυγο του τραγουδιστή Robbie Williams.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!