GOSSIP

H Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε ποιο όνομα θα δώσει στο δεύτερο παιδί της

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο, στα 32 της χρόνια είναι και πάλι έγκυος και περιμένει να αποκτήσει ένα κοριτσάκι, που θα συμπληρώσει τον ευτυχισμένο γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, με τον οποίο ήδη έχει αποκτήσει ένα γιο, τον μικρό Σάββα.

Η Δούκισσα, βρέθηκε στα πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πως γνώρισε το Δημήτρη Θεοδωρίδη, που έμελλε να γίνει σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της..

«Τον είδα στο αεροδρόμιο. Τον είχα δει αρκετές φορές αλλά κανείς δεν μας είχε συστήσει. Αλλά κάτι μου έκανε. Το είχε στήσει με τη φίλη μου να ταξιδέψουμε την ίδια ώρα για τη Μύκονο. Τον είδα και μου άρεσε που ήταν χαμογελαστός, αισιόδοξος… Που είχε πάρα πολύ χιούμορ, που δεν τον ένοιαζε τίποτα από όλα αυτά που κάνω εγώ καθόλου. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον αλλά ταυτόχρονα είχα πει στη φίλη μου “ωραίο παιδί αλλά αποκλείεται”. Πολύ τέλειο για να είναι αληθινό. Δεν ήμουν και στη φάση αυτή. Αλλά είχε πείσμα, επιμονή και ήταν και πολύ ευρηματικός. Είναι λίγο πονηρός και αυτό που θέλει το κατακτά με στρατηγική», ανέφερε η Δούκισσα Νομικού.

Και όταν ρωτήθηκε για το όνομα που θα δώσει στο μωρό που περιμένει, που είναι κοριτσάκι είπε: «Ακόμη το όνομα της μικρής δεν το έχουμε συζητήσει, αλλά είμαστε παραδοσιακοί. Δηλαδή της οικογένειας θα είναι. Μάλλον της μαμάς μου. Ας γεννηθεί με το καλό, αλλά είμαστε παραδοσιακοί. Μας αρέσουν τα ονόματα των γονιών» είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

Το όνομα της μητέρας της, είναι Ούρσουλα… και όπως όλα δείχνουν αυτό είναι το όνομα που έχουν επιλέξει για τη μικρή τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!