GOSSIP

Πάνος Ζάρλας: Πουλούν φωτογραφίες από το νοσοκομείο τη βραδιά του τροχαίου

Όλοι σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν πως ο περσινός νικητής του Power of Love, ο αδικοχαμένος Πάνος Ζάρλας, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο σε ηλικία μόλις 28 ετών. Και τώρα η είδηση πως κάποιοι προσπαθούν να θησαυρίσουν εκμεταλλευόμενοι αυτό το τραγικό γεγονός, προκαλεί αποτροπιασμό. 

Ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου. Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα ανήμερα των 28ων γενεθλίων του, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Η μηχανή έπεσε με ταχύτητα στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να σκοτωθεί ακαριαία. Ο Πάνος Ζάρλας μεταφέρθηκε σε αθηναϊκό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός του. Πιθανά εκεί ή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, κάποιοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν κάποιες φωτογραφίες και βίντεο με το άψυχο κορμί του Πάνου.

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» έκανε μία αποκάλυψη: «Το τελευταίο καιρό μετά τον τραγικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα, πολλοί απάνθρωποι έχουν δώσει στο φως της δημοσιότητας και έχουν εκμεταλλευτεί φωτογραφίες και βίντεο από το νοσοκομείο! Και μάλιστα προσπαθούν να τις πουλήσουν»!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!