GOSSIP

H Kate Middleton αντέγραψε (ξανά) την Meghan Markle; [εικόνες]

Το τελευταίο διάστημα η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει πυκνώσει τις επίσημες εμφανίσεις της, σε αντίθεση με τη Δούκισσα του Σάσεξ, που μπορεί να εμφανίστηκε στην Trooping the Corour παρέλαση, αλλά λόγω της πρόσφατης γέννησης του γιου της Archie, αναμένεται να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετές εβδομάδες.

Φυσικά οι συγκρίσεις μεταξύ των δύο διάσημων γυναικών του βρετανικού παλατιού, όχι μόνο δεν έχουν σταματήσει, αλλά τον τελευταίο καιρό, πληθαίνουν οι αναφορές, πως η Kate έχει αρχίσει να αντιγράφει το στυλ της Meghan (ενώ μέχρι και πριν λίγους μήνες λέγονταν το αντίθετο).


Αφορμή, για να γραφτούν νέα ανάλογα σχόλια, ήταν η πρόσφατη εμφάνιση της Kate Middleton, στο Garter Day, την επίσημη εκδήλωση προς τιμή ενός από τα μεγαλύτερα, σημαντικότερα και πιο ιστορικά τάγματα ιπποτών (η ιστορία του αγγίζει τα 700 χρόνια).


Στην εκδήλωση, βρέθηκε η σύζυγος του Καρόλου,  η βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και η βασίλισσα της Ισπανίας Letizia.


Και για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, η Kate επέλεξε να φορέσει ένα κομψό λευκό σύνολο με μαύρες λεπτομέρειες και ασορτί καπέλο.


Μόνο που αυτό το σύνολο, θύμισε σε πολλούς αυτό που φόρεσε η Meghan Markle, όταν έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της, στο Άσκοτ. Και πράγματι τα δύο σύνολα μοιάζουν πολύ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!