GOSSIP

Δείτε ποιος διάσημος είπε μπράβο στον Ηλία Βρεττό για το βραβείο που πήρε

O Ηλίας Βρεττός ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές της χθεσινής λαμπερής τελετής απονομής των Super Music Awards που έγινε στην Κύπρο και δέχτηκε συγχαρητήρια από ένα συνάδελφό του.

Ο Ηλίας κατάφερε να αποσπάσει το SMA βραβείο για την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς για το τραγούδι του "Φώναξέ με", ενώ μας χάρισε και ένα υπέροχο live performance από τη σκηνή των Super Music Awards, χθες το βράδυ στην Πανεπιστημιούπολη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.


Ο γνωστός τραγουδιστής δεν έκρυψε τη χαρά του για τη βράβευσή του και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από τη βραδιά των SMAs και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του γράφοντας: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία μου Panik Platinum, την Αγγελική Μακρυνιώτη και τον Ιορδάνη Παύλου και σε όλους όσους συνετέλεσαν για να βγει αυτό το τραγούδι!".


Και ένας από τους πρώτους που έσπευσαν να τον συγχαρούν για την βράβευσή του, ήταν ο συνάδελφός του και γνωστός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος έγραψε: "ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΗΛΙΑ . ΣΕΜΝΟ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΠΑΙΔΙ !! Μια αξία στον χώρο αυτόν . Με τέτοιους δημιουργούς από πίσω πως γίνεται να μην γίνει επιτυχία ;; Μαγικό κομμάτι" 


Αξίζει δε να αναφερθεί πως και ο Νίκος Οικονομόπουλος απέσπασε χθες βραβείο στα SMAs, αφού oι ακροατές του Super FM επέλεξαν το "Τώρα τι να το κάνω" για τραγούδι της χρονιάς.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!