GOSSIP

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αποκάλυψε τα απίστευτα χρήματα που έβγαζε κάποτε

Ένας ακόμη ηθοποιός έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός πως κάποτε στην ελληνική τηλεόραση, οι αμοιβές ηθοποιών και παρουσιαστών ήταν πραγματικά υπέρογκες.

Θυμίζουμε πως ανάλογες αποκαλύψεις, έχουν κάνει κατά καιρούς ο Απόαστολος Γκλέτσος, ο Πέτρος Κωστόπουλος και πολλοί άλλοι.


Τώρα ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε στην κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής και παραδέχτηκε πως κάποτε η αμοιβή του για ένα και μόνο επεισόδιο εβδομαδιαίας τηλεοπτικής σειράς έφτανε στα 9.000 ευρώ και πως το μήνα έβγαζε 35.000 ευρώ. 


Παράλληλα όμως παραδέχτηκε πως μια λανθασμένη επιχειρηματική κίνηση τον έκανε να χάσει όλα τα λεφτά και να μην έχει ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα, ενώ μίλησε και για τους γιους του.

"Δεν το συζητώ, είναι κάθετη η μείωση στις αμοιβές μας! Αν έπαιρνες 100, παίρνεις 10. Έπαιρνα 9.000 ευρώ το επεισόδιο. 35.000 ευρώ το μήνα για τέσσερα επεισόδια είναι πάρα πολλά τα χρήματα. Πλέον δεν υπάρχουν επεισόδιο, υπάρχουν μηνιάτικα, μισθοί. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που παίρνει 2000 ευρώ το μήνα μισθό για καθημερινή σειρά. Κάποια στιγμή έκανα μια ασύλληπτη βλακεία, έκανα ένα εστιατόριο, βρέθηκα στο μηδέν και από εκεί και πέρα έχω δύο παλικάρια. Δεν έχω πουθενά καταθέσεις, δεν έχω ούτε ένα ευρώ και προσπαθώ να υπερασπιστώ τα παιδιά μου και να είμαστε σε μία αξιοπρέπεια" είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!