GOSSIP

Ο Brad Pitt έδωσε... τελεσίγραφο στην Jolie για το διαζύγιο

O Brad Pitt, έχει επιστρέψει δυναμικά στο σινεμά, με τη νέα ταινία του Quentin Tarantino, στην οποία πρωταγωνιστεί πλάι στον Leonardo DiCaprio, να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και φαίνεται πως ο χολιγουντιανός σταρ θέλει να "ξεμπερδεύει" με το διαζύγιο του με την Angelina Jolie.

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από όταν έσκασε σαν βόμβα η είδηση του χωρισμού των δύο σταρ και ακόμη και σήμερα δεν έχει οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.


Τους προηγούμενους μήνες, το πρώην ζεύγος, είχε μια μεγάλη νομική διαμάχη με επίκεντρο θέματα που αφορούσαν την περιουσία τους, αλλά κυρίως θέματα που σχετίζονταν με τα 6 παιδιά που είχε το ζευγάρι, την κηδεμονία των οποίων έχει κρατήσει η Jolie.


Και το τελευταίο διάστημα, όλα έδειχναν πως οδεύαμε πια στην έκδοση του διαζυγίου, αλλά και πάλι υπήρξαν καθυστερήσεις, που λέγεται πως γίνονται από την πλευρά της Jolie, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ελπίζει σε μια επανασύνδεση με τον Pitt.


Ωστόσο αυτό δεν ισχύει για τον Pitt, ο οποίος θέλει να εκδοθεί το διαζύγιο.


Όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα της Sun και της Metro, ο ηθοποιός ζήτησε από τους δικηγόρους του να βρουν έναν δικαστή που να επιβάλει μια τελική ημερομηνία έκδοσης του διαζυγίου και να πιέσουν την Jolie να υπογράψει, διαφορετικά να της επιβληθεί οικονομικό πρόστιμο.


Πηγή αναφέρει στην Sun: «Ο Brad δεν ήταν ποτέ τύπος που δίνει τελεσίγραφα. Αλλά έχουν περάσει  δυόμιση χρόνια από  τον τερματισμό του γάμου του και απλά θέλει να βάλει ένα οριστικό τέλος σε όλο αυτό. Θέλει να προχωρήσει στη ζωή του και να σταματήσει να σκέφτεται το διαζύγιο».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!