GOSSIP

Δείτε τι αποκάλυψε η μαμά της Μιζεράκη για τη βραδιά του τροχαίου [βίντεο]

Η Στέλλα Μιζεράκη, η πρώην σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα, ήταν μια από τις τραγικές φιγούρες στη κηδεία του 28χρονου και εξ αρχής είχε γίνει γνωστό πως έπαθε μεγάλο σοκ όταν έμαθε πως ο πρώην της έχασε τη ζωή του.

Όμως αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό, ήταν πως λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο που τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στέρησε τη ζωή στον περσινό νικητή του Power of Love, ο Πάνος και η Στέλλα ήταν μαζί.


Αυτό το αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η μητέρα της Στέλλας, που στην ουσία είπε πως η κόρη της ήταν και αυτή καλεσμένη στο πάρτι - έκπληξη που είχαν διοργανώσει φίλοι και συγγενείς του άτυχου Πάνου για τα 28α γενέθλιά του.

"Η Στέλλα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και όλη η οικογένεια είναι δίπλα της για να την στηρίξουμε. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι ότι εκείνο το βράδυ ήταν μαζί με τον Πάνο στο πάρτι των γενεθλίων του. Η Στέλλα έφυγε νωρίτερα για να παραλάβει εμένα από το αεροδρόμιο και το πρωί έμαθε ότι ο Πάνος «έφυγε». Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για εκείνη", ανέφερε η μητέρα της Στέλλας.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!