GOSSIP

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου - Μάρθα Κουτουμάνου: Τι λένε για την "κόντρα" τους

Οι δυο κόρες της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη, έχουν ξεκινήσει μια μεγάλη κόντρα, αφού αποκαλύφθηκαν εξώδικα, σύμφωνα με τα οποία οι ετεροθαλείς αδελφές έχουν σοβαρές διαφωνίες σε ζητήματα που αφορούν το μοίρασμα της περιουσίας της διάσημης μητέρας τους.

Θυμίζουμε πως οι δύο αδελφές ανταλλάσσουν εξώδικα, με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου να ζητά αντίγραφα των νέων κλειδιών στο Πόρτο Ράφτη και την Μάρθα Κουτουμάνου να της πληρώσουν τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί από τα έξοδα του σπιτιού.


Τι είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου
Χθες η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε και σε αυτό το θέμα λέγοντας: «Είναι λίγο νωρίς να μιλήσω. Προτιμώ να μιλάνε άλλοι τώρα και να πάθουν τρικλοποδιές άλλοι. Οι κατηγορίες είναι πολύ άσχημες, τα ψέματα είναι πάρα πολλά και υπάρχουν και αποδείξεις ότι είναι ψέματα. Καλώς ή κακώς επειδή στην οικογένειά μου είμαστε δημόσια πρόσωπα, κάτι μικρό, που μπορεί σε μια άλλη οικογένεια να μείνει μεταξύ τους και να το ξέρουν 5 - 10 άνθρωποι, σε εμάς το μαθαίνει όλη η χώρα. Λάθος, γιατί ακούει λάθος ανθρώπους να βγαίνουν να μιλάνε.
Εγώ δεν αρνούμαι τα εξώδικα, δεν αρνούμαι τα ασφαλιστικά μέτρα που έχω κάνει, αλλά ο λόγος που έχουν γίνει όλα αυτά και γιατί ξεκίνησαν όλα, θα τα πω την κατάλληλη στιγμή. Αυτή τη στιγμή εγώ δεν θα κάνω δικαστήριο για να κιτρινίσω ή να πω για κάθε πράγμα που με κατηγορεί η αδερφή μου και όλοι αυτοί που βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε διάφορα. Τα πράγματα είναι απλά. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, γιατί είναι χωρισμένα μισά - μισά. Τα υπόλοιπα θα φανούν.
Επαναλαμβάνω κάτι που έχω ξαναπεί, δεν φτύνω εκεί που με στηρίζουν. Όταν φεύγει κάποιος άνθρωπος από μία οικογένεια, αλλάζουν οι ισορροπίες, πόσο μάλλον όταν φεύγει μία μάνα, διαλύονται τα πάντα. Εμένα μου αρέσει όταν διαλύονται τα πάντα γιατί τα ξαναφτιάχνει ο καθένας μόνος του από την αρχή. Δεν μπορείς πια να είσαι σε μια ηλικία και να στηρίζεσαι στα φτερά της μάνας σου ή να στηρίζεσαι στις πατερίτσες κάποιου άλλου που σου προσφέρει οικονομική βοήθεια.»
 

Τι είπε η Μάρθα Κουτουμάνου.
«Αντί άλλης απάντησης σε όσα τις τελευταίες ημέρες και όχι με δική μου ευθύνη βλέπουν το φως της δημοσιότητας θα ήθελα να δηλώσω τα ακόλουθα: Εκφράζω τη λύπη μου για το γεγονός ότι η αδελφή μου και ο Αλέξανδρος εκθέτουν οικογενειακά και προσωπικά μας θέματα, με συνέπεια να γινόμαστε όλοι -εγώ άθελά μου- αντικείμενο σχολιασμού που πλήττει τη μνήμη της μητέρας μας.
Αποτελεί συνειδητή επιλογή μου να μην ακολουθήσω αυτήν την πρακτική με την οποία από θέση αρχής διαφωνώ. Η σιωπή μου όμως δε συνιστά ούτε δηλώνει αδυναμία απόδειξης της αλήθειας ή αναλήθειας των όσων έχουν γραφτεί ή ειπωθεί. Ευτυχώς πλήθος αποδείξεων και μαρτυριών βρίσκονται στη διάθεση μου.
Επισημαίνω ότι για τους ίδιους λόγους συνειδητά μέχρι σήμερα δεν επέλεξα το δρόμο των δικαστηρίων και των αγωγών κατά μελών της οικογενείας μου. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι εφικτή στα πλαίσια μιας πολιτισμένης εξωδικαστικής λύσης η πλήρης διευθέτηση όλων των ζητημάτων που εκκρεμούν με σκοπό την εξεύρεση λύσεων που θα είναι δίκαιες και νόμιμες και για εμένα και για την αδελφή μου.



Τι είπε η Μάρθα Κουτουμάνου

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!