GOSSIP

Είναι οριστικό: Χώρισαν οι Irina Shayk και Bradley Cooper

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν το διάσημο ζευγάρι να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στη σχέση του και τελικά νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Irina & Bradley χώρισαν.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, η Ρωσίδα καλλονή και ο χολιγουντιανός σταρ έχουν αποφασίσει να βάλουν τέλος στο δεσμό τους που ξεκίνησε το 2015.


Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης και το πασίγνωστο μοντέλο, το 2017 απέκτησαν μια κόρη, την  Lea De Seine και σύμφωνα με το δημοσίευμα, πλέον το πρώην αγαπημένο ζευγάρι, ζει χώρια και το μόνο που προσπαθούν να ρυθμίσουν είναι τις λεπτομέρειες για την κηδεμονία του παιδιού τους.


Επίσημα δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση, αλλά το διάσημο ζευγάρι, ούτως ή άλλως απέφευγε να μιλά δημόσια για την προσωπική του ζωή.


Δημοσίευμα πάντως αναφέρει πως ο χωρισμός δεν σχετίζεται με τη φημολογούμενη ερωτική σχέση του Cooper με την Lady Gaga και επικαλείται πηγή από τον φιλικό κύκλο του πρώην ζευγαριού που τονίζει πως ουδέποτε συνέβη κάτι ερωτικό ανάμεσα στον Cooper και τη διάσημη τραγουδίστρια και συμπρωταγωνίστριά του στο φιλμ A Star Is Born
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!