GOSSIP

Συγκινούν τα όσα είπε η μαμά του Πάνου Ζάρλα σε τηλεοπτική εκπομπή [βίντεο]

Έχουν περάσει 6 μέρες από την ημέρα που κόπηκε το νήμα της ζωής του περσινού νικητή του Powe of Love Πάνου Ζάρλα, βυθίζοντας στο πένθος τη μητέρα του Στέλλα Νικολάου, που λίγες ώρες πριν το θάνατο του παιδιού της, τον κρατούσε στην αγκαλιά της και γιόρταζαν μαζί τα 28α γενέθλιά του.

Τώρα η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και την Εβίτα Τσιλοχρήστου και συγκίνησε τους πάντες με τα λόγια της.

«Θα πω κάτι άλλο στις μανάδες, να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους, ποτέ δεν ξέρουν πότε είναι η τελευταία αγκαλιά», είπε με τρεμάμενη φωνή η Στέλλα Νικολάου.

Η ίδια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων και τον λόγο που ο Πάνος Ζάρλας αποφάσισε να πάρει μέρος στο Power of Love.

«Ο Πάνος ήταν ένας πολύ αληθινός άνθρωπος και ήταν αυτό που σας έδειξε στις κάμερες, όλο αυτό το διάστημα που ήταν στο παιχνίδι. Δεν ήταν τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ήταν αυθόρμητος, μπήκε να παίξει και νομίζω αυτό φάνηκε. Οι κινήσεις του και οι πράξεις τους ήταν ανάλογα με το πώς αισθανόταν εκείνη τη στιγμή. Δεν ήταν προσποιητός, ήταν ένα ανοιχτό βιβλίο.

Εγώ με τον Πάνο ήμασταν φίλοι, δεν ήμασταν μόνο μαμά και γιος. Μου έλεγε πάρα πολλά πράγματα. Απ’ όσο μπορώ να γνωρίζω, είχε πολλά όνειρα και σχέδια, δεν τον ενδιέφερε γενικά η τηλεόραση. Αυτό που τον ενδιέφερε ήταν απλά να έχει μια καλύτερη δουλειά και γι’ αυτό και πήρε μέρος στο παιχνίδι. Σκοπός του ήταν απλά να έχει μια καλύτερη δουλειά και περισσότερη οικονομική αμοιβή» είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Νικολάου.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!