GOSSIP

Forbes: H Rihanna είναι πλέον η πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο

Στα 31 της χρόνια η Rihanna κατάφερε να εκθρονίσει από την κορυφή της ετήσιας λίστας του Forbes με τις πλουσιότερες τραγουδίστριες του πλανήτη, ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας σόουμπιζ.

Περισσότερα χρήματα από τη Madonna(570 εκατομμύρια), τη Celine Dion (450 εκατομμύρια) και την Beyonce(400 εκατομμύρια) συγκεντρώνει η Rihanna η περιουσία της οποίας εκτιμάται σύμφωνα με το Forbes, στα 600 εκατ. δολάρια. 

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της προέρχεται από τις περιοδείες της και τις πωλήσεις δίσκων της, εξηγεί το Forbes. Είναι επίσης συνιδιοκτήτρια της εταιρείας εσωρούχων Savage X Fenty, αλλά και της εταιρείας καλλυντικών Fenty Beauty. Το Fenty Beauty, έπειτα από 18 μήνες ύπαρξης, είχε κύκλο εργασιών στα περίπου 570 εκατομμύρια δολάρια το 2018.

Παράλληλα προχώρησε και σε μια συνεργασία με τον LVMH για τη δημιουργία μιας μάρκας ειδών πολυτελείας με έδρα το Παρίσι που θα περιλαμβάνει ρούχα πρετ α πορτέ, παπούτσια και αξεσουάρ. Η διαδικτυακή μπουτίκ έχει ανοίξει από τις 29 Μαΐου.

«Θέλω απλά να βλέπω τα πράγματα από τη δική μου οπτική. Είμαι μια μαύρη νέα γυναίκα που λατρεύει και υιοθετεί τις ιδέες και την ενέργεια των νέων και θέλω να τις μετατρέψω σε κάτι το πολυτελές για έναν οίκο ειδών πολυτελείας» είχε πρόσφατα δηλώσει στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!