GOSSIP

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Τραγικές φιγούρες η μαμά και ο πατριός του [βίντεο]

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα στον Πάνο Ζάρλα  συγγενείς και φίλοι. Ο 28χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής και βύθισε στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, στη Στύψη Λέσβου όπου βρέθηκαν η οικογένεια του, κάτοικοι του χωριού και συμπαίκτες του από το Power Of Love. Λίγη ώρα αργότερα, σε κλίμα οδύνης, συνόδευσαν τον Πάνο Ζάρλα μέχρι την τελευταία του κατοικία, με τη μητέρα του και τον πατριό του να δείχνουν πραγματικά συντετριμμένοι.

 

Νωρίτερα κάτοικος του χωριού Στύψη, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε ο Πάνος Ζάρλας με τον πατριό του κάνοντας αποκαλύψεις.

Όπως είπε λοιπόν, ο νικητής του Power of Love πήρε κρυφά τη μηχανή, ενώ ο πατριός του, του αγόρασε μέχρι και αμάξι το οποίο του το έστειλε στην Αθήνα, καθώς διαφωνούσε με την επιλογή του θετού γιου του.

«Ήταν ένα παιδί υπέροχο με υπερβολική αγάπη στον πατριό του, που του πρόσφερε τα πάντα. Όλο το χωριό αγάπαγε αυτήν την οικογένεια. Ο Πάνος ήταν υπέροχος, αγαπούσε τη ζωή. Ο πατριός του, του στάθηκε καλύτερα από πατέρας. Μέχρι που τώρα τελευταία του πήρε και αυτοκίνητο μόνο και μόνο για να μην πάρει μηχανή. Δεν ήθελε να πάρει μηχανή και του αγόρασε αμάξι και του το έστειλε στην Αθήνα. Ο Πάνος την πήρε κρυφά από τη μάνα του και τον πατέρα του τη μηχανή. Το είχε βάλει στο μυαλό του. Κρίμα», είπε, μεταξύ άλλων

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!