GOSSIP

Η Kim Kardashian είναι γαλαζοαίματη; Δείτε ποιος είναι μακρινός συγγενής της

H οικογένεια Kardashian σίγουρα είναι μια από τις πιο διάσημες οικογένειες του πλανήτη και η Kim Kardashian από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως "σύγχρονη βασίλισσα" ειδικά στα social media. Ωστόσο τώρα κάποιος ισχυρίζεται πως η Kim έχει στα αλήθεια βασιλική καταγωγή!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Σκοτσέζος δημοσιογράφος Craig Williams, όταν είδε πως η μεγάλη αδελφή της Kim, ονόμασε την πρώτη κόρη της Penelope Scotland Dissick, θέλησε να δει αν η οικογένεια Kardashian έχει σκοτσέζικες ρίζες.


Πράγματι ανακάλυψε πως η μητέρα των Kardashians, η διαβόητη Kris Jenner, έχει  καταγωγή από τη Σκοτία, αλλά δεν περίμενε να δει πως η οικογένεια της κατάγεται από γαλαζοαίματους!


Το άρθρο αναφέρει πως πρόγονος της οικογένειας Kardashian, υπήρξε ο Robert Roy MacGregor, (της McGrecor clan, γνωστός και ως Κόκκινος Ρόμπερτ) που θεωρείται "λαϊκός ήρωας" για τους Σκοτσέζους (κάτι σαν τον Ρομπέν των Δασών) ενώ το γενεαλογικό δέντρο  των Kardashians αποκαλύπτει πως έχουν μακρινή συγγένεια με τον  Kenneth MacAlpin, τον πρώτο βασιλιά της Σκοτίας!

Ο Κόκκινος Ρόμπερτ
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!