GOSSIP

Ο μπαμπάς της Μιζεράκη ράγισε καρδιές με τη μαντινάδα του για τον Πάνο Ζάρλα

Η είδηση του θανάτου του περσινού νικητή του Power of Love, συνεχίζει να συγκλονίζει τους πάντες, καθώς κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως ξεψύχησε στην άσφαλτο ένας 28χρονος νέος που έκανε όνειρα για τη ζωή.

Και φυσικά όσοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά και να γνωρίσουν τον Πάνο, αυτές τις μέρες βιώνουν μια απέραντη τραγωδία.


Μεταξύ αυτών και η Στέλλα Μιζεράκη, η πρώην σύντροφος του Πάνου, με την οποία είχε γνωριστεί μέσα στο σπίτι της αγάπης του POL και είχαν παραμείνει ζευγάρι και εκτός παιχνιδιού.


Η Στέλλα είπε το δικό της αντίο μέσω Instagram και συγκίνησε τους πάντες.


Όμως το δικό του αντίο θέλησε να πει και ο πατέρας της Στέλλας, ο Χάρης Μιζεράκης, που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Πάνο, το διάστημα που αυτός διατηρούσε δεσμό με την κόρη του.


Ο Χάρης Μιζεράκης ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία όπου ποζάρει με την κόρη του και τον αδικοχαμένο Πάνο και ως γνήσιος Κρητικός τον αποχαιρέτησε με μια μαντινάδα: "Ό,τι θυμάσαι από τη ζωή το λένε αναμνήσεις.. μα πώς το λένε το όνειρο που σβήνει πριν το ζήσεις.. Καλό ταξίδι αντράκι μου" και σκόρπισε ρίγη συγκίνησης.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!