GOSSIP

Μια σταρ ξόδεψε πολλά για ένα "μικρό" δώρο που έκανε στο γιο της Markle

Είναι γνωστό πως η Ινδή πρώην εστεμμένη και νυν χολιγουντιανή σταρ Priyanka Chopra, τυγχάνει να είναι κολλητή φίλη της Meghan Markle και ήταν μια από τις σταρ που έσπευσαν να επισκεφτούν τον μικρούλη Archie, το γιο που απέκτησαν πρόσφατα ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ.

Η Priyanka και ο σύζυγός της και διάσημος τραγουδιστής Nick Jonas βρίσκονται στο Λονδίνο και επισκέφτηκαν και τους Meghan & Harry στο νέο σπίτι τους στο Frogmore Cottage.


Φυσικά το διάσημο ζευγάρι απέφυγε να αποκαλύψει κάθε λεπτομέρεια από αυτή τη συνάντηση, αφού είναι φανερό πως ο Harry και η Meghan θέλουν να κρατήσουν το μικρούλη Archie μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δυο τους πασχίζουν να διατηρήσουν "ασφαλή" την προσωπική τους ζωή.


Ωστόσο αποκαλύφθηκε το δώρο που πήγε το διάσημο ζευγάρι στον Archie και είναι κάτι απίστευτα μικρό και απλό, που όμως κοστίζει πολύ ακριβά!


Συγκεκριμένα η Priyanka και ο Nick αγόρασαν στον μικρό Archie ένα παιχνίδι για να κάνει... σαπουνόφουσκες. Μόνο που το συγκεκριμένο παιχνίδι το αγόρασαν από το Tiffany's και κοστίζει 350 δολάρια!



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!