GOSSIP

"Ράκος" είναι η Στέλλα Μιζεράκη μετά το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα

Οι πρώην συμπαίκτες του Πάνου Ζάρλα, που έζησαν μαζί του στο σπίτι της αγάπης στην περσινή σεζόν του Power of Love, είναι όλοι συγκλονισμένοι με την είδηση του θανάτου του περσινού νικητή του POL.

Συγκλονισμένη είναι και η Στέλλα Μιζεράκη, η πρώην σύντροφος του Πάνου, με την οποία ο άτυχος νέος είχε γνωριστεί στο σπίτι του POL και ο έρωτάς τους είχε συγκινήσει πολλούς και τους είχε χαρίσει τη νίκη.


Οι δυο τους έκαναν μαζί και παρουσίαση τηλεοπτική εκπομπής και παρέμειναν ζευγάρι για μήνες μετά και την ολοκλήρωση του POL, αλλά πριν λίγο καιρό χώρισαν. Παρέμειναν όμως φίλοι, ενώ ο Πάνος άφηνε να εννοηθεί πως ακόμα έτρεφε αισθήματα για τη Στέλλα.


Σήμερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Στέλλα ενημερώθηκε νωρίς το πρωί για τον θάνατο του Πάνου και έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ. Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι "ράκος". Η αλήθεια είναι πως η Στέλλα δεν έχει κάνει (μέχρι στιγμής) καμιά ανάρτηση στα social media για το θάνατο του πρώην συντρόφου της.


Άλλοι πρώην συμπαίκτες του Πάνου, όπως ο Δώρος Παναγίδης και η Μαρίνα Βεάζογλου έκαναν συγκινητικές αναρτήσεις για τον Πάνο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!