GOSSIP

Μάθαμε ποιος θα συνοδέψει τη Τζένη Μπαλατσινού στην εκκλησία

Πολλές λεπτομέρειες για το γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια αποκάλυψε η Τζένη Μπαλατσινού σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων μάθαμε και ποιο συγγενικό της πρόσωπο θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία.

Μιλώντας στην Αφροδίτη Γραμμέλη, η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε πως στην εκκλησία θα τη συνοδεύσει ο γιος της Μάξιμος (το τρίτο παιδί που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο) που πλέον είναι 11 χρονών.
Ο γάμος θα γίνει στις 16 Ιουνίου (αν και υπήρχαν σκέψεις για αναβολή του γάμου λόγω πρόωρων εκλογών) στο Λυκαβηττό και καλεσμένοι θα είναι περίπου 100 άτομα, ενώ το μυστήριο θα τελεστεί στις 6 το απόγευμα, λόγω του καλοκαιριού να μην υποφέρει ο κόσμος από τη ζέστη.


Θυμίζουμε πως χθες η Τζένη είχε αποκαλύψει και λεπτομέρειες για το νυφικό της “Έχω αγωνία να ολοκληρώσω τις δουλειές που πρέπει να γίνουν μέχρι την ημέρα του γάμου. Έχω δημιουργικό άγχος! Με το Βασίλη έχουμε άγχος εκείνη τη μέρα να είναι καλά και άνετα οι καλεσμένοι μας. Μετά τις 05 Ιουνίου θα κάνω ολοκληρωμένες πρόβες για το νυφικό και θα είμαι έτοιμη, προς το παρόν δεν είμαι. Το νυφικό θα είναι πολύ απλό και είναι δημιουργία της Zeus & Dione”.

Η Τζένη Μπαλατσινού τόνισε πως η τελετή θα είναι ιδιαίτερα λιτή, καθώς τους ενδιαφέρει να βιώσουν το μυστήριο: “Η τελετή θα είναι λιτή, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βιώσουμε το μυστήριο, να νιώσουμε κατάνυξη και ευλογία”.

Τέλος, απάντησε και στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδάκι με τον Βασίλη Κικίλια, επιθυμία που εξέφρασε ο ίδιος σε συνέντευξη του με τη Φαίη μας: “Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου, ο άντρας μου! Σκεφτόμαστε να κάνουμε παιδί, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και ό,τι φέρει ο Θεός. Είναι πολύ προσωπικά αυτά και εμένα δεν μου αρέσει να λέω ούτε τι σκοπεύω να κάνω, ούτε τι σκέφτομαι. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να κοιτάς τον άλλον στα μάτια, να τον παίρνεις αγκαλιά το βράδυ και να νιώθεις ότι ανήκεις εκεί”!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!