GOSSIP

Η Angelina Jolie έκανε ένα συναρπαστικό δώρο στη 13χρονη κόρη της [εικόνες]

Η Shiloh, ένα από τα τρία βιολογικά παιδιά που απέκτησε η Angelina Jolie με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt (είχαν υιοθετήσει ακόμη τρία παιδιά), έγινε πλέον 13 ετών και η διάσημη μητέρα της, φρόντισε να της κάνει ένα πρωτότυπο δώρο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Jolie πήγε την κόρη της (την οποία έχει πει πως τη μεγαλώνει, όπως και τα άλλα παιδιά της, χωρίς "πιέσεις για το φύλο", αφού θέλει τα ίδια τα παιδιά να ορίσουν μόνα τους τη σεξουαλικότητά τους μεγαλώνοντας) σε ένα "Escape Room".


Βέβαια δεν την πήγε σε ένα απλό Escape Room, αλλά στο "The Basement", που βρίσκεται στο Λος Άντζελες και θεωρείται ένα από τα πιο "πολυτελή" escape rooms στον κόσμο, καθώς σε αυτό εργάζονται δεκάδες επαγγελματίες ηθοποιοί και η όλη εμπειρία του να... δραπετεύσεις από αυτό λέγεται πως θυμίζει καλογυρισμένο χολιγουντιανό θρίλερ!


Η είσοδος απαγορεύεται σε άτομα κάτω των 13 ετών, οπότε τώρα η Shiloh οριακά πρόλαβε το όριο, αλλά χρειάζονταν να έχει μαζί της τη μαμά της, αφού παραμένει ανήλικη, ενώ είναι άγνωστο αν μαζί της ήταν κάποιο από τα μεγαλύτερα αδέλφια της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!