GOSSIP

O ηθοποιός Ashton Kutcher κατέθεσε στη δίκη ενός διαβόητου serial killer

Σε εξέλιξη βρίσκεται στις ΗΠΑ, η δίκη του διαβόητου "Hollywood ripper" του serial killer που κατηγορείται πως τα τελευταία 15 χρόνια σκότωσε 4 γυναίκες, μία εκ των οποίων υπήρξε πρώην σύντροφος του χολιγουντιανού σταρ Ashton Kutcher.

O serial killer είναι ο Michael Gargiulo, που δρούσε στο Χόλιγουντ και ένα από τα θύματά του υπήρξε η Ashley Ellerin, την οποία δολοφόνησε με 47 μαχαιριές το Φεβρουάριο του 2001, όταν η άτυχη γυναίκα ήταν μόλις 22 ετών.


Εκείνο το διάστημα η Ashley Ellerin, είχε βγει ένα ρομαντικό ραντεβού με τον Ashton Kutcher, ο οποίος μάλιστα κλήθηκε χθες Τετάρτη να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη, αφού την ημέρα που η γυναίκα δολοφονήθηκε ο γνωστός ηθοποιός είχε πάει στο σπίτι της.


Ο χολιγουντιανός σταρ, που την εποχή που έγινε ο φόνος της Ashley πρωταγωνιστούσε στο That 70’s Show, στην κατάθεσή του είπε πως στις 10.30  το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου 2001, πήγε στο σπίτι της Ashley και χτύπησε την πόρτα, αλλά δεν απάντησε κανείς. Παραδέχτηκε πως προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα αλλά ήταν κλειδωμένη και κοίταξε από το παράθυρο μέσα στο σπίτι και είδε κάτι που "θεώρησε πως ήταν κρασί που είχε χυθεί στο χαλί " και πως αυτό δεν τον παραξένεψε γιατί μέρες πριν είχε βρεθεί στο σπίτι της Ashley όπου γίνονταν ένα μεγάλο πάρτι, το οποίο ο Kutcher το περιέγραψε ως "κολεγιακό πάρτι".


Να σημειωθεί πως οι Αρχές θεωρούν πως όταν ο χολιγουντιανός σταρ επισκέφτηκε το σπίτι της Ashley εκείνη ήταν ήδη νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της, μετά από μια άγρια επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από το δράστη.


Το περιοδικό People αναφέρει πως ο Ashton Kutcher δεν είδε κάτι που να τον θορυβήσει εκείνο το βράδυ και απλά θεώρησε πως η Ashley έχει βγει έξω με κάποιον φίλο έτσι απλά έφυγε από το σπίτι της και δεν την αναζήτησε.

 

Η άτυχη Ashley
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!