GOSSIP

Η Μαρία Νεφέλη Γαζή βάφτισε το γιο της, αλλά χωρίς τον Άνθιμο Ανανιάδη

Η πρώην σύντροφος  του ηθοποιού Άνθιμου Ανανιάδη, που πριν από ένα περίπου χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της, μετά από το χωρισμό και την απίστευτη κόντρα με τον πατέρα του παιδιού της (θυμίζουμε πως έγινε μέχρι και τεστ DNA) αποφάσισε να βαφτίσει το γιο της χωρίς να έχει πλάι της τον Άνθιμο.

Η βάφτιση έγινε το περασμένο Σάββατο και σήμερα η Μαρία Νεφέλη Γαζή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός καθώς ανέβασε αρκετές φωτογραφίες από την ημέρα της τελετής, τις νονές και τους καλεσμένους (πουθενά δεν υπάρχει ο Άνθιμος Ανανιάδης) και πλάι σε κάποιες από αυτές έγραψε χαρακτηριστικά:

«5/05/2019 ~Μια ευχή θα σου χαρίσω αγοράκι μου γλυκό από σήμερα η ζωή σου να ‘χει άστρο φωτεινό. Ρόδινα τα όνειρά σου και ευτυχία παντοτινή, η γλυκιά σου η καρδούλα ποτέ να μην πληγωθεί. Να ζήσεις παιδί μου #FilipposDimitris-Gazis».

Όπως βλέπουμε μάλιστα από την ανάρτηση, το όνομα που πήρε ο γιος της Μαρίας Νεφέλης Γαζή και του Άνθιμου Ανανιάδη δεν είναι αυτό του πατέρα του ηθοποιού, Τιμόθεος, αλλά Φίλιππος Δημήτρης.

Παράλληλα και το επίθετο του νεοφώτιστου είναι Γαζής και όχι Ανανιάδης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!