GOSSIP

Νάντια Μπουλέ: "Αφήστε με ανύπαντρη και ήσυχη" [βίντεο]

Η Νάντια Μπουλέ μάλλον εκνευρίστηκε με τα σχόλια που άκουσε για την ίδια και τη σχέση της με το γάμο, αλλά φρόντισε να κάνει μια παρέμβαση και με χιούμορ αποστόμωσε τους πάντες.

Παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή Φωλιά των Κου Κου έκανε το πρωί της Τετάρτης η Νάντια Μπουλέ και μεταξύ άλλων είπε "Αφήστε με ανύπαντρη και ήσυχη". 

Συγκεκριμένα λίγα λεπτά πριν το τηλεφώνημα οι παρουσιαστές και οι συνεργάτες τους είχαν σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε η Νάντια Μπουλέ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τα όσα είπε σχετικά με τον γάμο. Συγκεκριμένα είχε πει: «Η σχέση μου με τον γάμο παραμένει προβληματική. Δε νομίζω να το κάνω ποτέ αυτό το βήμα. Δε νομίζω πως θα συμβεί ποτέ. Δεν έχω καλή εικόνα από τους γάμους στη ζωή μου, θεωρώ πως χειρότερη δέσμευση σου προκαλεί παρά ασφάλεια». 

Μετά από όσα άκουσε να λέγονται για εκείνη πήρε και πέρασε το μήνυμα της δυσαρέσκειάς της, μέσα από μια χιουμοριστική τηλεφωνική παρέμβαση:

«Καλησπέρα, μια καταγγελία πήρα να κάνω, κυρία Κατερίνα. Από τη Ναύπακτο σας παίρνω. Είμαστε έξαλλοι με την Μπουλέ σε όλη την πόλη…», είπε αρχικά η Νάντια Μπουλέ. 

Στη συνέχεια η συνεργάτιδα της εκπομπής που δεν είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Μπουλέ, άλλαξε γνώμη και της ζήτησε συγγνώμη. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!