GOSSIP

Η Τάμτα είχε μια πολύ "αρνητική" διάκριση στη φετινή Eurovision [εικόνες]

Πέρυσι η Ελένη Φουρέιρα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και φέτος η Τάμτα, που επίσης εκπροσώπησε την Κύπρο, πέτυχε και αυτή την κατάκτηση της δεύτερης θέσης σε μια λίστα που σχετίζεται με τη Eurovision, αλλά αυτή η διάκριση δεν είναι... για καλό!

Συγκεκριμένα από το 1993, όταν η τραγουδίστρια Barbara Dex εκπροσώπησε το Βέλγιο στη Eurovision, απογοητεύοντας με την εμφάνισή της, καθιερώθηκαν τα ομώνυμα βραβεία, που κάθε χρόνο κατακτούν οι 5 πιο κακοντυμένοι τραγουδιστές και τραγουδίστριες του διαγωνισμού. 


Μάλιστα το 2002, το πρώτο Barbara Dex βραβείο το είχε πάρει ο Μιχάλης Ρακιντζής, που εκπροσωπούσε την Ελλάδα με το S.A.G.A.P.O.


Και φέτος δυστυχώς, στη δεύτερη θέση της τελικής πεντάδας βρέθηκε η Τάμτα, ενώ την πρωτιά κατέκτησε ο Πορτογάλος Cοnan Osiris.

Πάνω από 4.000 φαν της Eurovision συμμετείχαν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των φετινών πιο κακοντυμένων τραγουδιστών της Eurovision και μάλιστα λέγεται πως η Τάμτα, οριακά έχασε την πρωτιά για μερικές δεκάδες ψήφους.

Δείτε τη φετινή πεντάδα με τους πιο κακοντυμένους τις Eurovision του Τελ Αβίβ:

1. Πορτογαλία – Conan Osíris


2. Κύπρος – Τάμτα


3. Λευκορωσία – ZENA


4. Βέλγιο – Eliot


5. Βόρεια Μακεδονία – Tamara Todevska

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!