GOSSIP

Σοκάρει ο αριθμός από τα ράμματα που έχει κάνει ο Ζαμπίδης στο πρόσωπό του

Έγινε παγκοσμίως γνωστός ως Iron Mike και για χρόνια ο 38χορνος σήμερα, παλαιστής Μιχάλης Ζαμπίδης, ασχολούνταν με τον πρωταθλητισμό και έζησε μοναδικές στιγμές, αλλά τώρα αποκάλυψε πως το... τίμημα ήταν πολλά ράμματα.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, για το πως είναι η ζωή του τώρα που σταμάτησε τον πρωταθλητισμό και αποκάλυψε και πόσα ράμματα έχει κάνει στο πρόσωπό του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως για αυτό το λόγο η μάνα του χάρηκε που ο γιος της σταμάτησε τους αγώνες.

«Κάνω kick boxing 24 χρόνια, είμαι από τα 5 μου στα γυμναστήρια. Δεν κατάλαβα παιδικά – εφηβικά χρόνια. Δεν πήγαινα για καφέ. Δεν καταλάβαινα γιατί θέλουν δύο ώρες να πιουν ένα ποτήρι. 28 χρονών πρωτοξενύχτησα. Γύρισα σπίτι 06:30 το πρωί και αισθανόμουν ότι έχασα την ισορροπία μου. Μια εβδομάδα χρειάστηκα να συνέλθω» είπε στο Happy Day 


«Μπερδεύτηκα πολύ όταν σταμάτησα τον πρωταθλητισμό. Είχα μάθει να ζω 95% ως Iron Mike και 5% σαν Μιχάλης. Έπρεπε να μάθω πως ζει και χαίρεται ο Μιχάλης. Δύο χρόνια χρειάστηκα να ισορροπήσω στη νέα μου ζωή ως Μιχάλης. Μόνο η μαμά μου χάρηκε που σταμάτησα τον πρωταθλητισμό. Μπορεί στο πρόσωπό μου να έχω κάνει πάνω από 350 ράμματα» καταλήγει ο Μιχάλης Ζαμπίδης.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!