GOSSIP

Ο καραφλός John Travolta εμφανίστηκε στην τηλεόραση με τη κόρη του [βίντεο]

Στις αρχές του χρόνου, ο χολιουντιανός σταρ John Travolta, αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του και να αποδεχτεί την καράφλα του και έγινε viral, ενώ το κοινό τον αποθέωσε για αυτή την απόφαση που πήρε στα 65 του χρόνια.

Και τώρα ο John Travolta, παρέα με τη 19χρονη κόρη του Ella Bleu, βρέθηκαν καλεσμένοι στο σόου του Jimmy Kimmel (όπως όμως έλειπε ο οικοδεσπότης και την παρουσίαση είχε αναλάβει η Lena Waithe) και μίλησαν για το νέο τους φιλμ (The Poison Rose), ενώ φυσικά σχολιάστηκε και πάλι η... καράφλα του.


Ο ίδιος είπε πως δεν το πίστευε πως η καράφλα του θα προκαλούσε τέτοιο διαδικτυακό χαμό και πως δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να πάρει την απόφαση να ξυρίσει το κεφάλι του, αφού είχε κάνει κάτι αντίστοιχο το 2010 στο φιλμ From Paris with Love και πως θεωρεί πως το να έχει πλέον... καράφλα είναι πιο εύκολο και πρακτικό.


Η δε κόρη του αποκάλυψε πως οTravolta, την έκανε ρεζίλι στον ηθοποιό Taylor Lautner όταν αυτός πήγε σπίτι τους για να την επισκεφτεί και ο διάσημος μπαμπάς της του αποκάλυψε, χωρίς δεύτερη σκέψη, πως λίγο πριν η κόρη του τον "έψαχνε" στο google.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!