GOSSIP

O Johnny Depp κατηγορεί την πρώην του πως "ζωγράφισε" τις μελανιές της

Στην αντεπίθεση πέρασε ο χολιγουντιανός σταρ Johnny Depp, μετά το πολύκροτο διαζύγιό του με το μοντέλο και ηθοποιό Amber Heard και εκτοξεύει απίστευτες κατηγορίες εις βάρος της.

Δεν έχει τέλος η δικαστική διαμάχη των δύο σταρ, αφού μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, που συνοδεύτηκε από τη διατύπωση αλλεπάλληλων κατηγοριών από τη Heard για ξυλοδαρμούς της από τον Depp και του καταλόγιζε μεταξύ άλλων πως έκανε κατάχρηση αλκοόλ, χρήση ναρκωτικών και γενικά είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντί της.


Θυμίζουμε πως αρχικά οι Heard και Depp "τα βρήκαν" εξωδικαστικά και εκείνος της έδωσε 7 εκ. δολάρια το οποία εκείνη με τη σειρά της χάρισε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Και τώρα ο Depp στέλνει την πρώην σύζυγο του στα δικαστήρια αφού της ζητάει 50 εκ. δολάρια και την κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Έχω αρνηθεί τις κατηγορίες της κυρίας Heard από την πρώτη φορά όταν τις έκανε τον Μάιο του 2016 όταν μπήκε σε δικαστική αίθουσα ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μου. Τότε είχε ζωγραφίσει πάνω της μελανιές που -όπως απέδειξαν οι μάρτυρες και το βιντεοσκοπημένο υλικό- δεν τις είχε καμία από τις προηγούμενες μέρες της εβδομάδας. Θα συνεχίσω να αρνούμαι τις κατηγορίες μέχρι το τέλος της ζωής μου. Δεν έχω κακοποιήσει την κυρία Heard ή καμιά άλλη γυναίκα. Έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, φαρμάκων και αλκοόλ αμέτρητες φορές μου επιτέθηκε με βιαιότητα πετώντας μου κουτάκια αναψυκτικού αλλά και άλλα αντικείμενα. Πολλές φορές ενώ ήταν μπροστά και άλλοι άνθρωποι και σε μερικές περιπτώσεις μου προκάλεσε σοβαρή σωματική βλάβη», δηλώνει ο Depp

Ο δικηγόρος της Heard απαντάει και λέει:  «Οι αποδείξεις σε αυτή την υπόθεση είναι ξεκάθαρες: Ο Johnny Depp κακοποιούσε την Amber Heard επανειλημμένως. Η όλο και πιο απελπισμένη προσπάθεια του κύριου Depp να αναστήσει την καριέρα του μέσω αβάσιμων δικαστικών προσφυγών κατά ανθρώπων κάποτε πολύ κοντινούς σε αυτόν – τους πρώην δικηγόρους του, πρώην ατζέντηδες του και την πρώην σύζυγο του- δεν ξεγελά πια κανέναν»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!