GOSSIP

To μήνυμα της Madonna μετά το σάλο που προκάλεσε το live της στη Eurovision

Δεν λέει να κοπάσει ο ντόρος που προκάλεσε η Madonna με την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Η "Madame X" κατάφερε να προκαλέσει μεγάλο χαμό, αφού στο σόου της εμφάνισε δύο χορευτές με τις σημαίες του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, να περπατούν μαζί στη σκηνή, ενώ η ίδια έστελνε ένα μήνυμα ειρήνης και ζητούσε από τον κόσμο "να ξυπνήσει".


Λέγεται δε, πως οι Ισραηλινοί διοργανωτές δεν είχαν ιδέα για αυτή τη "λεπτομέρεια" που εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν στις οθόνες τους στο σόου της Madonna ενώ και η EBU έχει ενοχληθεί αφού απαγορεύει την προβολή πολιτικών μηνυμάτων στη σκηνή του διαγωνισμού.


Αίσθηση δε προκαλεί το γεγονός πως το βίντεο με το live της Madonna δεν υπάρχει πουθενά στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube.


Πάντως η ίδια η Madonna πριν λίγες ώρες ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με μέρος από το live της και στο κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση, λέει πως η Madame X (η νέα της καλλιτεχνική περσόνα και τίτλος του νέου της άλμπουμ) είναι μια "μαχήτρια της ελευθερίας" και παράλληλα η Madonna εκφράζει την ευγνωμοσύνη της που της δόθηκε η ευκαιρία να περάσει ένα μήνυμα ειρήνης και ενότητας στον κόσμο.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on May 18, 2019 at 7:35pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!