GOSSIP

Μάλλον μάθαμε το όνομα του νέου παιδιού της Kim και δεν είναι "Bear"

Πριν από λίγες μέρες μια παρένθετη μητέρα έφερε στον κόσμο, το τέταρτο παιδί της Kim Kardashian και του Kanye West, ένα αγοράκι, αλλά ακόμα δεν έχουμε μάθει το όνομά του. 

Και σήμερα η Kim γιορτάζει την 5η επέτειο του γάμου της και δηλώνει πανευτυχής που έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ενώ επ' ευκαιρίας, φρόντισε να λανσάρει και μια νέα σειρά μακιγιάζ με προϊόντα που "μιμούνται" το δικό της νυφικό μακιγιάζ.


Το όνομα όμως του δεύτερου γιου της Kim δεν έχει αποκαλυφθεί, αν και πολλοί πίστευαν πως η Kim σκοπεύει να το ονομάσει "Bear", επειδή μετά τη γέννησή του, έκανε συνεχώς αναρτήσεις στα social media με ένα emoji - αρκουδάκι.


Ωστόσο μετά και από ένα νέο βίντεο, στο οποίο ο μεγάλος γιος της Saint West, προσπαθεί να προφέρει το όνομα "Rob", πολλοί πιστεύουν πως το παιδί θα το πουν "Rob" ή "Robert", που είναι και το όνομα του αδελφού της και του πατέρα της, που έχει φύγει από τη ζωή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Say Bible (@saybiblepodcast) on May 16, 2019 at 11:44am PDT


Άλλωστε και η ίδια η Kim όταν είχε βρεθεί στο σόου του Jimmy Kimmel είχε πει πως σκέφτεται να δώσει αυτό το όνομα στο παιδί της και πως έχει πάρει και το ok από τον αδελφό της να χρησιμοποιήσει το όνομά του.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!