GOSSIP

Η απάντηση της Τάμτα στα σχόλια της βρετανικής Sun για την εμφάνισή της

Η Τάμτα ετοιμάζεται για το μεγάλο τελικό της Eurovision που θα γίνει αύριο στο Τελ Αβίβ, αλλά φρόντισε να απαντήσει στα αρνητικά και ειρωνικά σχόλια που έκανε η βρετανική εφημερίδα Sun, για την εμφάνιση της τραγουδίστριας που φέτος εκπροσωπεί την Κύπρο.

Στο στόχαστρο του βρετανικού Τύπου και συγκεκριμένα της εφημερίδας «Sun» βρέθηκε η Τάμτα μετά την εμφάνισή της στο α' ημιτελικό. Η βρετανική εφημερίδα έγραψε για το outfit που επέλεξε να φορέσει επί σκηνής: «Η Τάμτα που εκπροσωπεί την Κύπρο επέδειξε τον… κάβαλο της με μια εμφάνιση bondage. Η όμορφη ξανθιά φόρεσε τις PVC μπότες της και το δερμάτινο μπουφάν της και τίποτα άλλο».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που εκπροσωπεί αύριο την Κύπρο στην Eurovision 2019 με το δυναμικό τραγούδι «Replay» μίλησε στο δελτίο του ΑΝΤ1 για τα συναισθήματα της επί σκηνής, τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε αλλά και την κριτική που δέχτηκε από τον βρετανικό Τύπο.

«Νόμιζα ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου θα αγχωθώ πάρα πολύ γιατί όπως και να έχει έχω εμφανιστεί πολλές φορές σε διάφορες σκηνές, αλλά ποτέ σε κάτι τέτοιο. Οπότε αγχώθηκα μην αγχωθώ. Μόλις βγήκα όμως στην σκηνή έγινε κάτι μαγικό. Είχε τόση φανταστική ενέργεια το κοινό. Έτυχε και είχα δεξιά και αριστερά τους Έλληνες και τους Κύπριους και τους άκουγα πολύ δυνατά που με στήριζαν, οπότε δεν ξέρω αν φάνηκε, εύχομαι να φάνηκε, το απόλαυσα πάρα πολύ. Το χάρηκα, δεν αγχώθηκα καθόλου, μου έκανε και εμένα εντύπωση. Εύχομαι να το χαρώ και στον τελικό. Νιώθω πολύ τυχερή που θα το ξαναζήσω αυτό άλλη μια φορά και θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες, γιατί ξέρω ότι έχετε βάλει όλοι την πινελιά σας και σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας. 

Όλοι είχαμε προβλήματα τεχνικά. Εγώ πρώτη φορά το ζω, δεν ξέρω αν κι άλλες χρονιές είναι έτσι, πάντως αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα όλοι μας. Εμείς προσωπικά και στον ήχο και στο φωτισμό και στη σκηνοθεσία, παρόλο που έχω μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει δουλέψει το ίδιο project αρκετές φορές, αντιμετώπισαν πάρα πολλά προβλήματα. Για εμένα ήταν ο ήχος, κάπως έχει φτιαχτεί και δουλεύουμε να γίνει ακόμα καλύτερος για τον τελικό.

Δεν νομίζω ότι είμαι η πρώτη ποπ τραγουδίστρια που ειδικά η Αγγλία βλέπει με αυτό το συγκεκριμένο look. Δεν αγχώνομαι καθόλου, νιώθω πάρα πολύ άνετα, δεν νομίζω ότι παρουσιάζω κάτι παραπάνω από ότι πρέπει. Με ξέρετε πολύ καλά, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι στην σκηνή με το κορμάκι και δεν έβρισκα κανένα λόγο να ντυθώ επιτηδευμένα κάπως πιο πολύ επειδή πάω στη Eurovision. Η χώρα που εκπροσωπώ και το υπέροχο team που έχω με στηρίζει σε ό,τι έχουμε κάνει και συναποφασίσει και είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα τι γράφει η κάθε εφημερίδα… μόνο καλό θα κάνει νομίζω», ανέφερε συγκεκριμένα η Τάμτα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!