GOSSIP

H βασίλισσα Ελισάβετ μάλλον θύμωσε με τη νέα εμφάνιση της Middleton [εικόνες]

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, πραγματοποίησε χθες το πρωί μια νέα επίσημη εμφάνιση, καθώς επισκέφτηκε την έκθεση D Day στο Bletchley Park και μάλλον σύντομα θα λάβει νέο... ραβασάκι από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Πρόσφατα η δημοσιογράφος Ashley Pearson, αποκάλυψε πως η βασίλισσα Ελισάβετ συχνά επιπλήττει γραπτώς την Kate Middleton, καθώς η βασίλισσα έχει μεγάλες απαιτήσεις από τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η οποία στο μέλλον πιθανά θα γίνει η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου.


Έτσι λέγεται πως η Ελισάβετ κάνει πολλές παρατηρήσεις στην Kate για το πώς πρέπει να ντύνεται και πόσο σεμνή πρέπει να είναι στις δημόσιες εμφανίσεις της: από το μήκος της φούστας μέχρι το βάθος του ντεκολτέ κ.λπ.


Και χθες η Kate φόρεσε ένα άκρως συντηρητικό μπλέ με λευκά πουά φόρεμα της Alessandra Rich, το οποίο έχει φορέσει και στο  παρελθόν.


Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει κουμπάκια μπροστά και λευκό γιακά και πράγματι η Kate το είχε κουμπωμένο μέχρι πάνω, ενώ και το μήκος του είναι πολύ συντηρητικό.


Ωστόσο το σκίσιμο που έχει μπροστά σε συνδυασμό με το αεράκι, συχνά αποκάλυπτε τα γυμνά πόδια της Kate, κάτι που πολλοί εκτιμούν πως σίγουρα ενόχλησε τη βασίλισσα.


Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Kate δεν φορούσε καλσόν, ένας στιλιστικός κανόνας που είναι απαράβατος, σύμφωνα με το βασιλικό Πρωτόκολλο, ενώ το φόρεμα... φέγγιζε στον ήλιο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!